WIe & wat is coffee & Ink?

Wie?

Wij zijn Joris en Elke, een jong koppel met kinderen, en tevens de eigenaars en oprichters van het concept "Coffee & Ink". Deze koffiebar is voor ons een droom die uitkomt. Ons hart en onze ziel steekt dan ook in deze zaak.

Wat? 

Een combinatie van de zaken waar we zelf van houden bracht ons bij dit uniek concept:

Goede koffie; lekker, huisbereid gebak en eten met aandacht voor iedereen (de snoeper maar ook de gezondheidsgoeroe, de vleesliefhebber en de veganist) en tot slot de mooie tattoo's.

 

Bij Coffee & Ink begint alles bij goede koffie, naar onze mening, hoort hierbij een lekker stukske taart of toch op zijn minst een koekske. Heeft U liever toch iets meer? Alle weekdagen serveren we een bescheiden ontbijt en een lichte lunch.

Zaterdagen werken we op reservatie en volledig op maat van de klant: Brunchen? Afternoon tea? Receptie of meeting? Alles is bespreekbaar. 

Toch geen koffieliefhebber (koffie is immers niet voor iedereen een antwoord)? We hebben een uitgebreid assortiment sapjes, limonades en smoothies.

Bent U toch meer fan van iets straffer? We hebben ook bier, wijn, cava en straffe koffies.

Wat extra tijd of zin in iets helemaal anders: spring eens binnen bij onze tattooartiesten op de bovenverdieping.

Onze koffie

Wij bieden jullie niet zomaar een kopje koffie.

Wij gingen bewust op zoek naar een lokale branderij die ons enerzijds een lekkere en veelzijdige gepersonaliseerde koffieblend kon aanbieden maar die anderzijds ook dezelfde belangen behartigd als wijzelf. Monx Roasters koopt zorgvuldig geselecteerde en handgeplukte specialty koffiebonen rechtstreeks aan bij de boer. Dit om de boer te belonen, de korte keten te vrijwaren en kwaliteit te kunnen garanderen.

Onze huisblend is 100 procent Arabica en een samenstelling van Brazilaanse, Guatemalaanse en Ethiopische specialty koffiebonen. De smaken leunen aan naar chocolade, citrus en amandel. Het feit dat ze door Monx met zeer veel liefde, zorgvuldigheid en professionalisme gebrand worden maakt het geheel volledig af.

Voor zij die onze koffiebeleving ook graag thuis verderzetten hebben we goed nieuws. Onze koffie is ook te koop in onze zaak.